Om denna sida

"Mina sammlade kreationer från mina olika hobbysar :)"

Konst
Konst, Om man får lov att kalla det så. Jag har målat enda sedan jag var ett litet barn. Det började väll med prinsessor, gick över till hästar, men när jag växte upp så lämnade jag tuchpennorna och gick över till blyerts och enda sedan dess så har teckning varit det jag varit mest intresserad av.
Det jag gillar att teckna mest är kvinnan och kvinnokroppen. Och det är också vad jag har lättast för.
Jag tycker att det är så mycket svårare att teckna män! Är det ingen som håller med mig? De är som helt andra varelser typ när jag ska rita.
De ska liksom se bra ut fast på ett helt annat sätt.

Så här följer lite snabb fakta om mitt tecknande.

Strength & Weakness

Stength: Människor (kvinnor)

Weakness: Landskap (helt hopplös på landskap. Hur kan man tycka att det är kul att sitta och dra varje enskillt grässtrå på en äng tex?), färger

Praktisk Information

När jag målar så använder jag mig oftast enbart av blyerts, jag känner mig mer hemma med det. Men jag använder även oljefärg, akvarell, akryl, kol och färgpennor. :)


Fotografi
Jag är långt ifrån fotograf men jag gillar inte att sätta gränser för mig själv så jag prövar det mesta. Fotografering är en av de grejer jag tycker verkar intresant och därför fotograferar jag då och då.
Inget seriöst alltså.

Jag som tar kanske den första bilden i mitt liv

Musik
Alla älskar vi musik, är det inte så? Jag har alltid älskat musik iaf. Enda sedan jag var liten, och spelade in en kasett med min mamma där vi sjöng barnvisor, tills idag.
Jag spelar gitarr och sjunger och kan även spela lite piano. :)


Spelar gitarr med farfar, 3 år gammal