söndag 11 januari 2015

Stormy nights - Buttercup

Jisses sicken storm! Är förvånad över att huset står kvar ännu, för ett tag så var jag helt säker på att vi skulle flyga raka vägen till Oz.
Jag har haft lite stridiga känslor kring mitt skapande det sista, men ett redigt oväder brukar alltid inspirera mig till att teckna. Och en liten en blev det ju iaf. Jag har nog inte introducerat er med varann ännu så jag gör väl det nu. Det här är Buttercup. En liten figur som jag jobbade med under projekt veckan. Buttercup är en animerad emoticon, hon uttrycker känslor och tankar, och vi har kommit varandra ganska nära på senare dar. Planer finns på att göra en liten kortfilm med henne men det finns en massa saker som måste göras först innan något sådant kan inträffa. Tex så måste jag frambringa min händiga och tekniska sida (vart den nu kan ha gömt sig i alla dessa år) och försöka snickra ihop mig någon form av ljusbord. Och sedan så har vi allt annat! 

Det där andra projektet, the Orphanage, känns ju som att det aldrig blir av, så det här blir en liten grej jag kan sysselsätta mig med i dess ställe. Känns skönt att inte behöva förlita sig på någon annan och bara kunna köra på med något. Jag har i allmänhet svårt för hela den här grejen med "samarbeten". Det ser alltid likadant ut. Det är så jobbigt att ha så mycket vilja själv och vara omgiven av folk som bara gör saker och ting av ren motvilja, om alls. Det blir liksom inte kul för mig heller. Det är väl som alla andra grupparbeten antar jag. Allt eller inget. Och det slutar ändå med att man gör allting själv. Önskar det fanns någonstans att vända sig med möjlighet att arbeta med likasinnade människor som också vill samma sak som jag själv. Så att man kan pusha varandra framåt, istället för att en person ska släpa en annan efter sig som ett dött bytesdjur.
På konstskola så verkar datorer vara ungefär som mammutar. Konstiga saker som man inte riktigt vet hur man ska handskas med, men å andra sidan så lever man troligtvis under skilda årseker så det behövs ju inte ändå, eller? 
Så programmerare med erfarenhet och intresse av animering och möjligtvis flash sökes för det!

Fortsatt trevlig helg
Lilly


ButtercupInga kommentarer:

Skicka en kommentar